Cloudalia

Cloudalia és una companyia especialitzada en assessorar centres educatius, organismes públics i empreses privades en l'entorn de les noves tecnologies, sent Partners de Google For Education.

Adaptem les solucions existents al mercat a la singularitat de cada client, i els aconsellem sobre quin és el millor camí a seguir per poder assolir les fites que s'han proposat.

El nostre principal objectiu sempre ha estat el d'oferir les millors prestacions al millor preu, sent la proximitat, agilitat, rapidesa i qualitat dels pilars de la nostra filosofia de treball.

Per fer-ho possible, tenim un tracte proper amb marques de hardware i software de reconegut prestigi, com ara HP Inc, HPE, Asus, Intel, Epson, Cisco - Meraki, Samsung, Promethean, Smart, Acer, Toshiba, Brother, Belprosoft, Microsoft, IQBOARD, CTL, Benq, Lenovo, Mitsubishi, Ricoh, Panda, Olivetti, Sanyo, Sony, Xerox entre moltes altres.

 

Logo Intel   Logo HP Logo HP EnterpriseLogo AsusLogo AsusProLogo MicrosoftLogo ToshibaLogo Brother   Logo Cisco-Meraki  Logo Promethean Logo SmartBoard   Logo Benq Logo EpsonLogo Samsung            

Entre d'altres marques

Esdeveniments:

Abril 2017
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Partners oficials:

Cloudalia Google Partner

Microsoft AEP

Cloudalia HP Silver Partner

Cloudalia Partner Samsung School

Go to top